ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ...

Είχα τόσα πολλά να πω για σένα και τη βαλίτσα σου, που προτίμησα τον αγαπημένο μου γραπτό λόγο για να σου πω το Χρόνια Πολλά! (Μέρα που είναι , άτιμο)

Να,πριν λίγο καιρό πήρες κι εσύ την απόφαση να αφήσεις τις βαλτωμένες ανέσεις που πρόσφερε η πατρίδα και να
συρρικνώσεις κάποια από τα θέλω σου ,σε μικρά μπουκαλακια που δεν θα ξεπερνάνε τα 100ml !
Και μαζευτηκες τόσο πολύ που κουλούριασες τα καλοσιδερωμένα κάποτε ρουχαλάκια σου ,που λίγο καιρό πριν καμάρωνες στην μεγάλη ντουλάπα του σπιτιού σου. Και δεν έφτανε μόνο αυτό...γιατί αυτά ήταν μόνο ή αρχή πριν ξεκινήσει καλά καλά το ταξίδι!

Πέρασες ξενύχτια που δεν είχαν μουσική υπόκρουση και τρελά κέφια, σου έλειψε το καλό πρωινό, άντεξες ώρες στις αναχωρήσεις για κάποιο τρένο που θα σε πηγαίνε που;  ... (ακόμα να ξεδιαλυνει το τοπίο για τον τελικό προορισμό σου), και δωσ' του να βρεις ένα καφέ σωστό της προκοπής σε αυτή τη χώρα! Το άλλο; Ή αναγκαστική προσγείωση στη χώρα που δεν αναγνωρίζει την χλωρίνη ως καθαριστικό;

 Πόσα χρόνια χρειάζεται κανείς για να αποδείξει σε όλους ότι μεγάλωσε στ ' αλήθεια; Και αλήθεια πόσο σε μεγαλώνουν τα χρόνια ;
Μα εσύ είσαι και θα μένεις σταθερά ένα παιδί. Ένα παιδί στην ψυχή... Γιατί τα χρόνια σε μεγαλώνουν και σε ωριμάζουν και δεν χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να αποδείξεις ότι αντέχεις και στα δύσκολα και μεγαλωνεις τόσο όσο πρέπει.

Χρόνια σου πολλά! Σου εύχομαι να αγαπάς πάντα την μικρή ταλαιπωρημένη βαλίτσα σου που θα σε σέρνει και θα την σέρνεις στους σταθμούς και θα είναι ο λόγος που θα γίνεσαι "μεγάλη" και θα μένεις "μικρή"!!!

Υ.Γ Κερναω καφέ στον Κωστάκη!(costa )

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις